De Facebookgroepen

In onze gloednieuwe Facebookgroepen, die per missie gerangschikt zijn, bieden we jullie de ruimte om je mooiste foto’s, video’s, dagboeken, krantenartikelen, onderzoeksrapporten etc. met andere Veteranen van jouw Missie te delen. Kortom, Facebookgroepen met uitermate interessante en bijzondere content. Met unieke informatie plus beeld- en videomateriaal waar je al jarenlang naar op zoek was. Juist ook om je eigen Missie achteraf beter te kunnen begrijpen.

Op termijn zullen deze groepen uitgroeien tot grote community’s met informatie over alle Missies die ooit hebben plaatsgevonden.

Je zult daar informatie aantreffen over jouw inzetsgebied, jouw commandant, de voertuigen, de wapens, etc. Kortom alles dat jouw Missie zo bijzonder maakte.

Ook wil het Ministerie van Defensie via het Nationaal Instituut Militaire Historie (NIMH) graag in contact komen met Veteranen, teneinde talloze openstaande vragen over Missies beantwoord te krijgen.

De doelstelling van deze Facebookgroepen is dan ook om jouw Missie nog eens van alle kanten te belichten. En om jou als Veteraan een schat aan nieuwe informatie, foto’s en video’s aan te reiken, teneinde jouw inzetstijd een beter plekje te kunnen geven.

De foto’s en overige informatie die je in deze Facebookgroepen aan zult treffen, kun je uiteraard straks bij het maken van jouw Veteranenboek of Missiedocumentaire heel goed gebruiken.

Vertel het door aan je makkers en ontmoet elkaar weer in deze nieuwe Facebookgroepen!

Missie Sinaï (MFO) Missie Ethiopië-Eritrea (UNMEE)